Praktijk Lizzy Aaldering-Elizen

De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen
van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.

– Auteur: Marcel Proust

Praktische zaken

Tijd en duur training:

De 8-weekse aandachttraining bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur en een intensieve oefendag van 5 uur.

Locatie Doesburg

Geerhuizen 27
6983 HD Doesburg
Tel.

Prijs training

De kosten voor de training bedragen € 00,00

Dit bedrag is inclusief de intake procedure, 8 trainingssessies, intensieve oefendag, werkboek, USB met MP3 bestanden, koffie, thee en lunch op de intensieve oefendag.

Groepsgrootte

Minimaal 4 deelnemers maximaal 6 deelnemers

Wat mee te nemen naar de training:

Gemakkelijke kleding die niet knelt. Eventueel extra sokken en een dekentje of badlaken voor de liggende oefeningen. Matten en kussens zijn aanwezig. Uiteraard staat het je vrij om je eigen matje en kussen mee te nemen naar de training.

Vergoeding Zorgverzekering

Vanaf  januari 2015 vergoeden een groot aantal zorgverzekeringen (o.a VGZ, Unive, IZA, Umcz) mindfulness bij burn-outklachten. Zij vergoeden dit vanuit hun aanvullende pakket.
Voorwaarde: verwijsbrief van de huisarts of bedrijfsarts en de training is uitgevoerd door een erkend trainer cat.1 van de VMBN.

Menzis vergoedt voor mantelzorgers de training in één van de aanvullende pakketten. Voor vergoeding en voorwaarden: raadpleeg de zorg-adviseur van Menzis. Ook hier is de voorwaarde dat de training is uitgevoerd door een erkend trainer cat.1 van de VMBN.

Vrijblijvend inschrijven

Dit formulier kun je gebruiken als voorlopige inschrijving voor de mindfulness training. Je kunt mij uiteraard ook telefonisch bereiken.

Bel  0313-     of mail via het contactformulier voor meer informatie.

De inschrijving is geheel vrijblijvend. Nadat ik het voorlopige inschrijfformulier heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om je vragen en/of opmerkingen door te spreken en om het intakegesprek af te spreken. Na de intake wordt de inschrijving pas definitief gemaakt.

Privacy regelement

De door jou verstrekte informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en zal nooit zonder jouw toestemming aan derden worden verstrekt.

Laatste tweets…

Locatie Doesburg

Geerhuizen 27
6983 HD Doesburg
Tel. 06-31153641

KvK nr: 57103747

Social sharing