Praktijk Lizzy Aaldering-Elizen

De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen
van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.

– Auteur: Marcel Proust

De Trainer

Ik ben Lizzy Aaldering-Elizen, geboren in 1962, en ben al vele jaren werkzaam in het bedrijfsleven in de functie van senior salarisadministrateur. Als geen ander weet ik hoeveel stress er vaak op het werk kan zijn, wat vervolgens weer invloed heeft op je persoonlijke leven.

Een aantal jaren geleden maakte ik een moeilijke fase door in mijn leven.Toen ik op zoek ging naar hulp ben ik in contact gekomen met mindfulness. Door de 8 weekse training te volgen had ik het gevoel weer in het hier en nu te staan en mijn leven weer in de hand te hebben. Ik had genoeg tools gekregen om mee verder te kunnen. Voor mij stond één ding vast, en dat was dat ik deze ervaring graag wilde delen met mensen die het misschien ook kunnen gebruiken om weer dichter bij zichzelf te komen en meer in het huidige moment kunnen zijn.

Ik heb de Post HBO opleiding tot mindfulness trainer gevolgd aan de Hogeschool Utrecht die ik succesvol heb afgerond als catogorie 1 trainer. Als gecertificeerd trainer geef ik nu mindfulnesstrainingen.

Om de professionaliteit binnen mijn trainingen te waarborgen, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (vereniging mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen) waar ik geregistreerd ben tot catogorie 1 trainer.

Erkend trainer cat. 1 van de VMBN

PR-commissielid VMBN
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 57103747

Laatste tweets…

Locatie Doesburg

Geerhuizen 27
6983 HD Doesburg
Tel. 06-31153641

KvK nr: 57103747

Social sharing